Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 20. februāris, 27. februāris, 6. marts, 13. marts no pl. 15:30 - 19:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 8. decembris no plkst. 10:00 - 15:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 11. janvāris, 8. februāris, 1. marts no pl. 10:00 - 14:30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 19. decembris no pl. 15:30 - 19:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 5. decembris no pl. 10:00 - 14:30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 8. janvāris, 15. janvāris, 22. janvāris, 29. janvāris no pl. 10:00 - 13:30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 17. janvāris, 21. februāris, 14. marts no pl. 10:00 - 16:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 8. janvāris, 15. janvāris, 22. janvāris, 29. janvāris no pl. 14:00 - 17:30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 19. decembris pl. 10:00 - 14:30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 12. decembris no pl. 10:00 - 14:30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 14. novembris no pl. 15:30 - 19:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 19. janvāris no pl.10:00 - 15:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 22. decembris no plkst.10:00 - 15:00
Semināri
Semināri » Biznesa Semināri » HACCP principi pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēmā
HACCP principi pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēmā
Norises laiks: 5. decembris no pl. 10:00 - 14:30
Norises vieta: Rīgas centrs
Cenas:
ateicoties programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumam (vēl pieejams!) – tikai EUR 99,- (iekļauti izdales materiāli un kafijas pauzes, pēc semināra tiek izsniegta apliecība). Standarta semināra cena EUR 249,-
MĒRĶIS
Mācību kursa “HACCP principu ieviešana un uzturēšana atbilstoši LR un ES tiesību aktu prasībām” mērķis ir sniegt teorētiskās zināšanas par pārtikas drošuma aktualitātēm, labu ražošanas un higiēnas praksi uzņēmumos, HACCP principu pielietošanu un to ieviešanas nosacījumiem, kā arī papildus notiks praktiskās nodarbības, kas iekļauj monitoringa procedūras kritiskajos kontroles punktos un apdraudējumu identifikāciju, kontroles līdzekļu noteikšanu.


DARBA METODIKA



ĪSS SATURA IZKLĀSTS
Pārtikas drošuma aktualitātes. Krīzes gadījumi, kas ir saistīti ar pārtikas drošuma jautājumiem. HACCP principi ES un LR tiesību aktos un starptautiskajos standartos;
HACCP principu ieviešanas nosacījumi. Apdraudējumu identifikācija;
Apdraudējumu kontroles līdzekļi. Priekšnosacījumu programmas un to noformēšanas varianti;
Apdraudējumu nozīmīguma novērtēšana, KKP noteikšanas metodoloģija;
Kritisko kontroles punktu noteikšana/pārskatīšana;
Kritisko limitu pārskatīšana vai noteikšana katram KKP, monitoringa procedūru izveidošana/pilnveidošana;
Sistēmas pārskatīšana, pilnveidošana, aktualizēšana;
Dokumentu un pierakstu vadība. HACCP sistēmas dokumentācija;
Produktu apraksti. Apdraudējumu identifikācija un kontroles līdzekļu noteikšana;
Apdraudējumu nozīmīguma novērtēšana;
Kontroles līdzekļu grupēšana, KKP noteikšana;
Monitoringa procedūras kritiskajos kontroles punktos;
Kontroles līdzekļu efektivitātes novērtēšana.


CITA INFORMĀCIJA
Pasniedzēja ieguvusi sertifikātu pārtikas drošības pārvaldības sistēmas auditors/ galvenais auditors apmācību kursā.

Pēc semināra tā dalībniekiem būs iespēja saņemt individuālas konsultācijas par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu. Interesējošos jautājumus iespējams iesūtīt arī pēc semināra pa e-pastu un saņemt izsmeļošas atbildes.

Semināra noslēgumā tiks izsniegta īpaša izglītības centra "Biznesa Semināri" apliecība. Cenā iekļauti apmācību materiāli, kafijas / tējas pauzes.
Kontaktinformācija:
Biznesa izglītības centrs “Biznesa Semināri”
Tālrunis: 20355559
E-pasts: info@biznesaseminari.lv
Sludinājumi
Uzlabojoties Latvijas ekonomiskajai situācijai, arvien vairāk valstī attīstās arī uzņēmējdarbība, un līdz ar to pieaug arī savstarpējā konkurence starp uzņēmumiem. Lai veicinātu uzņēmuma izaugsmi, svarīgi palielināt konkurētspēju.
Reklāma
Top.LV