Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 30. oktobrī plkst. 10.00–16.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: Kā pareizi plānot un īstenot grāmatvedības politiku uzņēmumā Uzņēmuma uzskaites politikas veidošana un atjaunošana. Uzņēmuma grāmatvedības organizācijas dokumentu paraugi. - par VID tematiskajām pārbaudēm; - vispārīgās z
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 31. oktobris plkst. 18:00–21:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 26. jūlijā no plkst. 10.00–13.30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 4. oktobrī plkst. 10.00–13.30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 22. oktobrī plkst. 14.30–18.00, 29. oktobrī, 5. novembrī, 12. novembrī un 19. novembrī plkst. 10.00–14.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 21. novembris plkst. 18:00–21:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 25. oktobrī plkst. 10.00- 15.30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 21., 23., 27., 28. augustā plkst. 10:00–17:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 9. augustā plkst. 10.00–13.30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 13. septembris, 20. septembris, 27. septembris, 4. oktobris, 11. oktobris plkst. 14.00–18.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 29. oktobrī no plkst. 10.00–14.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 7. augustā, 21. augustā, 4. septembrī plkst. 10.00–13.30.
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 14. novembris plkst. 18:00–21:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 29. oktobrī plkst. 10.00–14.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 29. oktobrī, 5. novembrī, 12. novembrī un 19. novembrī plkst. 10.00–14.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 20. novembris un 4. decembris plkst. 10.00–16.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 30. oktobrī, 5. novembrī un 11. novembrī plkst. 10.00–13.30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 3. oktobris, 10. oktobris, 17. oktobris, 24. oktobris, 31. oktobris, 7. novembris, 14. novembris plkst. 18:00–21:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 14. oktobrī un 4. novembrī plkst. 10.00–15.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 17. oktobris plkst. 18:00–21:00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 20. novembris un 4. decembris plkst. 10.00–16.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 6. un 13. augustā plkst. 10.00–14.00, 20. un 27. augustā plkst. 10.00–13.30
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 4. decembrī plkst. 10.00–16.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 1. novembrī, 4. novembrī un 6. novembrī no plkst. 10.00–15.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 31. jūlijā no plkst. 10.00–14.00
Seminari.lv iesaka:
Norises laiks: 20. novembrī plkst. 10.00–16.00
Semināri
Semināri » Biznesa Semināri » HACCP principi pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēmā
HACCP principi pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēmā
Norises laiks: pēc pieprasījuma
Lektori:
Biznesa trenere, pārdošanas guru.
Cenas:
ateicoties programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumam (vēl pieejams!) – tikai EUR 99,- (iekļauti izdales materiāli un kafijas pauzes, pēc semināra tiek izsniegta apliecība). Standarta semināra cena EUR 249,-
MĒRĶIS
Mācību kursa “HACCP principu ieviešana un uzturēšana atbilstoši LR un ES tiesību aktu prasībām” mērķis ir sniegt teorētiskās zināšanas par pārtikas drošuma aktualitātēm, labu ražošanas un higiēnas praksi uzņēmumos, HACCP principu pielietošanu un to ieviešanas nosacījumiem, kā arī papildus notiks praktiskās nodarbības, kas iekļauj monitoringa procedūras kritiskajos kontroles punktos un apdraudējumu identifikāciju, kontroles līdzekļu noteikšanu.


DARBA METODIKA



ĪSS SATURA IZKLĀSTS
Pārtikas drošuma aktualitātes. Krīzes gadījumi, kas ir saistīti ar pārtikas drošuma jautājumiem. HACCP principi ES un LR tiesību aktos un starptautiskajos standartos;
HACCP principu ieviešanas nosacījumi. Apdraudējumu identifikācija;
Apdraudējumu kontroles līdzekļi. Priekšnosacījumu programmas un to noformēšanas varianti;
Apdraudējumu nozīmīguma novērtēšana, KKP noteikšanas metodoloģija;
Kritisko kontroles punktu noteikšana/pārskatīšana;
Kritisko limitu pārskatīšana vai noteikšana katram KKP, monitoringa procedūru izveidošana/pilnveidošana;
Sistēmas pārskatīšana, pilnveidošana, aktualizēšana;
Dokumentu un pierakstu vadība. HACCP sistēmas dokumentācija;
Produktu apraksti. Apdraudējumu identifikācija un kontroles līdzekļu noteikšana;
Apdraudējumu nozīmīguma novērtēšana;
Kontroles līdzekļu grupēšana, KKP noteikšana;
Monitoringa procedūras kritiskajos kontroles punktos;
Kontroles līdzekļu efektivitātes novērtēšana.


CITA INFORMĀCIJA
Pasniedzēja ieguvusi sertifikātu pārtikas drošības pārvaldības sistēmas auditors/ galvenais auditors apmācību kursā.

Pēc semināra tā dalībniekiem būs iespēja saņemt individuālas konsultācijas par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu. Interesējošos jautājumus iespējams iesūtīt arī pēc semināra pa e-pastu un saņemt izsmeļošas atbildes.

Semināra noslēgumā tiks izsniegta īpaša izglītības centra "Biznesa Semināri" apliecība. Cenā iekļauti apmācību materiāli, kafijas / tējas pauzes.
Kontaktinformācija:
Biznesa izglītības centrs “Biznesa Semināri”
Tālrunis: 20355559
E-pasts: info@biznesaseminari.lv
Sludinājumi
Uzlabojoties Latvijas ekonomiskajai situācijai, arvien vairāk valstī attīstās arī uzņēmējdarbība, un līdz ar to pieaug arī savstarpējā konkurence starp uzņēmumiem. Lai veicinātu uzņēmuma izaugsmi, svarīgi palielināt konkurētspēju.
Reklāma
Top.LV